Een crm-systeem voor je eigen trimsalon

Je bent een echte hondenliefhebber en het liefst de hele dag met deze viervoeters bezig. Honden voelen aan dat jij een natuurlijk overwicht hebt en luisteren goed naar jou. Of je nu met hen speelt, wandelt of met hun verzorging bezig bent: bij jou zijn ze in goede handen!

Misschien speel je met het idee om van het verzorgen van honden je beroep te maken. Als hondentrimmer aan de slag gaan lijkt je geweldig. De hele dag ben je in de weer met je favoriete dieren, terwijl je daar ook nog iets mee kunt verdienen. Ook de zakelijke kant van je eigen onderneming vind je interessant. Met een efficiënt CRM-systeem van https://www.lime-technologies.nl zie je het helemaal zitten om van je eigen onderneming een succes te maken.

Je eigen zaak

Het trimmen van honden is een vak waar wel wat bij komt kijken. Bij voorkeur volg je hiervoor een speciale opleiding zodat je de kneepjes van dit vak onder de knie krijgt. Voor je klanten is het een fijn idee dat ze hun hond toevertrouwen aan iemand met verstand van zaken. Als je over een erkend diploma beschikt, is dat voor klanten een garantie dat je goed werk levert. Deze investering is dan ook zeker de moeite waard en zal je in de toekomst meer geld opleveren.

Als je een geschikte praktijkruimte hebt gevonden schrijf je je in bij de Kamer van Koophandel, en daarmee is je eigen zaak een feit. Vanaf de eerste dag verwerk je alle zakelijke gegevens in je CRM-systeem van Lime. Je hele administratie is zo overzichtelijk geordend en met één druk op de knop weer te geven. Alle gegevens van de aan jou toevertrouwde viervoeters en hun baasjes heb je hierdoor ook altijd bij de hand.

Klantvriendelijk en attent

Een efficiënt CRM-systeem herinnert je aan specifieke wensen van je klanten. Ook met speciale acties en attenties speel je daar op in. Door jouw attente en klantgerichte aanpak zullen zowel honden als baasjes graag bij je terugkomen en wordt jouw trimsalon een succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *